2023. ÉTKEZÉS BEFIZETÉSE

A készpénzes befizetők kizárólag postai csekken tudják befizetni az étkezést, intézményi befizetésre határozatlan ideig nincs lehetőség!

A havi megrendelések menete:

1,       Állandó étkező gyermekek esetében automatikusan kiállításra kerül a csekk. (Ha ennek ellenére, gyermeke adminisztrációs okokból nem kapott csekket, kérem jelezze a domotor.livia@kszki.obuda.hu e-mail címen, vagy a 06/70 685 2411 es telefonszámon legkésőbb minden hónap 15.-ig.)

2,       Amennyiben gyermeke új készpénzes befizető, vagy nem étkezik az aktuális hónapban, abban az esetben, az aktuális hónap 15.-ei dátumáig szükséges jeleznie felém a következő hónapra szóló csekk igényét a domotor.livia@kszki.obuda.hu e-mail címen, vagy a 06/70 685 2411 es telefonszámon.

3,       Következő hónapra kiállított csekket az intézmény átadja a gyermekének, vagy az üzenőfüzetébe helyezi.

Befizetések menete:

1,       Kérem a csekket postai úton, NE CSEKKAUTOMATÁN, NE QR-KÓD alapján fizesse be! (Amennyiben elektronikus felületre szeretne váltani kérem érdeklődjön a lenti elérhetőségeim bármelyikén)

2,       A csekk befizetéséről az igazoló szelvényt, a csekkszelvény mellé kapott tájékoztatón feltüntetett beérkezési határidőig kell megküldeni a domotor.livia@kszki.obuda.hu  e-mail címre.

3,       Az étkezés megrendelése csak az igazoló szelvény bemutatása után történik!

Üdvözlettel:

Dömötör Lívia

E-mail: domotor.livia@kszki.obuda.hu

Tel.: 0670 685 2411