A mai napon – 2020. november 26-án tesztelték az iskola dolgozóit. 46 főt teszteltek, 44 fő tesztje negatív lett, 2 fő tesztje pozitív. A pozitív teszteredménnyel rendelkező dolgozóknál értesítettük az osztályokat, a szülőket, a kollégákat, a fenntartót, az NNK-t. Az érintett dolgozók azonnal elhagyták az intézményt. Az egyik 1. osztályban 10 napos rendkívüli szünetet kértünk november 27. – december 6. között, mivel az elsős tanulók közvetlen kontaktba kerültek a pedagógussal, ill. az elsősöknél nem mindig megoldható a maszkviselés és a távolságtartás.

Aktuális adatok a beérkezett jelzések alapján:

Igazoltan fertőzött diákok száma: jelenleg nincs tudomásunk róla.

Igazoltan fertőzött dolgozók száma: új fertőzött 2 fő. (A mai tesztelésen derült ki a pozitív eredmény). Három fő jelenleg még karanténban van. ( Ők korábban pozitív tesztet produkáló dolgozók.)

Önkéntes karanténban lévő diákok száma: 21 fő (a közvetlen környezetükben igazolt fertőzött van, az osztályokat az ofők értesítették.)

Érintett osztályok száma (ahol a diák közvetlen környezetében igazolt fertőzött van) : 12 (Az ofők értesítették a szülőket.)

Tantermen kívüli digitális oktatásban résztvevő osztályok száma: 0

Rendkívüli szüneten lévő osztályok: 1

Tesztre vár : 4 fő