Kedves Diákok!

Rendkívüli helyzetben van most a világ, Európa, Magyarország.

Fontos, hogy ebben a helyzetben Ti is segítsetek: megértésetekkel, türelmetekkel, a szabályok betartásával.

Bizonyára tudjátok, hogy az iskolák látogatása a járványhelyzet miatt szünetel.

Ez az újfajta vírus gyorsan terjed, nagyszámú megbetegedést okoz, igen veszélyes. Ezért különösen fontos, hogy betartsátok a szabályokat! Kérlek, hogy a barátaiddal telefonon vagy e-mailben tartsd a kapcsolatot, kerüld a személyes találkozásokat, ne látogass közösségi helyeket, fokozottan tartsd be az egészségügyi ajánlásokat, a higiénés szabályokat!

Tudom, hogy először mindenki örült az iskola bezárásának, de ez nem vakáció, nem örömteli semmittevés, nem gondtalan tanítási szünet. Egy új tanítási rend kerül bevezetésre, egy új oktatásra állunk át: a digitális oktatásra. Ebben nagyon számítunk Rátok is, a Ti együttműködésetekre.

Ahhoz, hogy sikeresen tudjátok a tanévet befejezni, a tanáraitok által kiküldött feladatokat komolyan kell venni, el kell készíteni, határidőre vissza kell küldeni. Erre osztályzatokat fogtok kapni. Természetesen mi mindenben segítünk Nektek. Pontos információkat fogtok kapni a tanáraitoktól legkésőbb a jövő héten. Kérdéseitekkel bátran forduljatok az osztályfőnökötökhöz.

Most lehetőséged nyílik többet pihenni, olvasni, egy jó filmet megnézni. A tanulás mellett használd ki az alkalmat ezekre a lazább elfoglaltságokra is!

Kívánok Nektek hasznos időtöltést, jó tanulást!

Nektek és családotoknak jó egészséget, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Remélem, néhány hét múlva találkozunk!

Szeretettel gondolok Rátok!

Budapest, 2020. március 16.

Sisa Péterné Ica néni