HEROES OF THE FUTURE – A JÖVŐ HŐSEI

Idén iskolánk két pedagógusa: Várhalmi Eszter és Makai-Boros Anikó pályázott a Planet Budapest 2021 expo és világtalálkozó keretében megszervezésre kerülő Heros of the Future programon való részvételre. Ez a pályázat iskolánként 30 gyerek részvételét engedte meg a programon két kísérő tanárral.
November 16-án nagy örömmel értesültek az érintett pedagógusok, hogy a pályázat nyert. Így egy több osztályból összeállított (5.m, 7.m, 8.a, 8.c ) csapattal részt vehettek 2021. november 30-án a Jövő hősei című program keretén belül egy fantasztikus környezetvédelmi játékban.
A rendezvény célja a gyermekek környezettudatos szemléletének kialakítása, ÖKO tevékenységük és felelősségteljes gondolkodásuk fontosságának tudatosítása, megszilárdítása volt.
Az élményprogram egy sajátos, közel másfél órás „szabaduló szoba” jellegű játékkal indult, melyet színészek moderáltak és tettek élvezetessé. Ezután a Go mobility park elektromos járműveit próbálhatták ki a gyerekek. Úgymint : monsteroller, segway, elektromos gokart, hoverboard.
A programra végül 32 gyermeket sikerült elvinni, akik nagyon jól érezték magukat, a nap végén fáradtan, de ragyogó arccal, élményekkel telve érkeztek vissza az iskolába.

2021. 12. 05.
Makai-Boros Anikó, Várhalmi Eszter