Két év kényszerű bezártság után idén szeptember 18-án végre ismét megrendezhettük a Bárczi Pikniket.
Az időjárás is örömmel nézte a korábbi rendezvényeinket, hiszen ragyogó napsütéssel fogadta az iskola udvarára érkezőket.
A szülők, vendégek rengeteg finomsággal készültek, szendvicsek, sütemények lepték el az osztályok asztalait, valóban igazi piknik vette kezdetét.
Igazgató Asszony rövid köszöntője után máris megalapozta a hangulatot az igen népszerű Jerusalema tánc, melyet a színpadon a 4. b, körülötte kicsik nagyok együtt táncoltak.
Edit néni a kötélhúzásra buzdította a diákokat, szülőket, tanárokat, és szerencsére nem volt nehéz dolga, mindenki mindenkivel megmérkőzött a délelőtt folyamán.
A foci is helyet kapott, volt tánc- és aikido-bemutató, aszfaltrajzok szegélyezték az udvart, a főbejárat körül pedig pompás virágok kerültek sok-sok ládába, hogy az érkezőket méltó fogadtatásban részesítsék ősszel is.
A földszinti termekben színes programokat szerveztek tanáraink, a karaoke, mandala, lufiszobrászat, kőfestés mind-mind népszerű volt, de lehetett fonallal, teafilterrel, gyönggyel, sőt, még a tanárok gyermekkori fotóival is játszani.
Az aula a ping-pong labdák pattogásától és sok-sok nevetéstől volt hangos, de sokan érdeklődve kísérték végig az épületben az igazgatói iskolabemutató sétát is.
A Bárczi-póló tulajdonosainak száma ismét szaporodott, a jubileumi évkönyvünket is meg lehetett vásárolni, és érkeztek felajánlások az iskola, az alapítvány támogatására.
Ezeket a hozzájárulásokat nagyon köszönjük diákjaink nevében is.
A Bárczi Piknik iskolánk 20 éves hagyománya. Megrendezése mindig izgalmas, sok-sok előkészülettel jár. A vendégek és a diákok felszabadult hangulata, jókedve, lelkes részvétele idén is megerősített minket abban a tudatban, hogy együtt lenni jó, a közösség ereje minden nehézséget le tud győzni!
Köszönjük mindenkinek, hogy ezen a délelőttön velünk ünnepelte a Bárczis összetartozást!

Képek

Videó

Tankerhírekben