Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt a mai napon a következő döntés született:

Szeptember 17-én, szombaton a Bárczi Piknik megrendezésre kerül, azonban a programok nem az udvaron, hanem az iskola épületében lesznek. Ez alól kivétel a virágültetés, amely az iskola előtti udvarrészen valósul meg. Az osztályok az osztálytermeikben gyülekeznek 8.30 – 9.00 óra között. A „piknikezés” is az osztályteremben folyhat, a termet erre alkalmas módon át lehet rendezni.

A programokat (kézműveskedés, tánc- és sportbemutató, különböző játékok, karaoke, táncház, stb.) 9.00 – 11.00 óra között tartjuk, erről részletes információ a helyszínekkel együtt a holnapi napon kerül kiküldésre, ill. az épületben több helyen is kifüggesztjük.

Az Apuka Kupa a tornateremben kerül megrendezésre, a nevezések alapján a csapatok beosztását az osztályok előzetesen megkapják.
A sütiszépségversenyre az elkészült alkotásokkal (mennyiségtől függetlenül) lehet nevezni aznap 9.00 órakor az 1. emeleti zsibongóban Bisztricsány Ágnesnél (a könyvtár mellett). Szavazni 9.00 – 10.30 között lehet a legszebbre, az ofőktől kapható szavazócédulákkal. Eredményhirdetés a focidöntő után lesz a tornateremben.
Az alkotások felajánlhatók árverésre, az így befolyt összeg az iskola alapítványát támogatja. Az alapítvány támogatására több lehetőség is lesz a nap folyamán.
Mivel az időjárás miatt bent leszünk az épületben, kérjük a Szülők megértését és türelmét az esetleges torlódások miatt.