Nálunk a Bárcziban a szeptember 22-e két szempontból is fergeteges napként marad meg mindannyiunk emlékezetében. A természet hatalmas szél kíséretében postázta nekünk az őszt, mi pedig egy hasonlóan mozgalmas délelőttel köszöntöttük azt.

Hagyományainkhoz híven az idén is CSALÁDI NAPRA invitáltuk tanítványainkat és szüleiket. Ilyenkor az iskola falai közül rövid időre „száműzzük” a csengőszót, az órákat és a tanulást. Helyette a szórakozásé, a nevetésé, a vidámságé és a kötetlen beszélgetéseké a főszerep.
Iskolánk az idén is gazdag és színes programmal várta a családokat, melyből mindenki kedvére válogathatott. A kézműveskedést kedvelő gyermekek és szüleik az ebédlőben találhattak maguknak kellemes elfoglaltságot. A sport iránt érdeklődőket az aulában felállított pingpongasztalok várták, ahol örömüket lelhették a közös mozgásban. A termekben mulatságos ügyességi feladatokban „mérkőzhettek” meg a gyermekek. A kisebédlő asztalaira pedig kivételesen sakktáblák kerültek, amelyek mögött ülve az apukák mérhették össze tudásukat a csemetéikkel, élvezve a közös játék örömét. A tornaterem különféle bemutatóknak a színhelyéül szolgált, ahol gyermekeink tánctudásában és ügyességében gyönyörködhettünk. Ez alatt a tantermekben a gasztronómiáé volt a fő

képek