Január 15-én délután első ízben nyitotta meg iskolánk a kapuit a leendő kisiskolások előtt. „A téli világ meséi” címmel tartottunk foglalkozásokat, ahol az apróságok mesehallgatás, kézműveskedés és daltanulás közben ismerkedhettek meg a tanító nénikkel.

Az iskola falain belül első ízben engedhették el csemetéik kezét a szülők – s miközben a gyermekeik szórakoztak – őket három témában várta egy-egy 20 perces előadás. Iskolánk pszichológusa és két fejlesztőpedagógusa az iskolaválasztással és iskolaérettséggel kapcsolatos kérdéseikre igyekezett válaszokat adni.
Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy igen magas számban tisztelték meg érdeklődésükkel iskolánkat a szülők. A tervezett foglalkozásokat követően további személyes beszélgetések alakultak ki, ahol a tanító nénikkel való ismerkedés kötetlen formában is folytatódhatott.
Számtalan hasznos és fontos lehetőséget rejtenek magukban ezek a találkozások. Számunkra jó alkalom a bemutatkozásra, a gyermekeknek és szüleiknek pedig megnyugtató biztonságot adhat, hogy a megannyi változást hozó iskolakezdés már egy ismerős, szeretetteljes és biztonságot ígérő környezettel várja szeptemberben őket.

A következő alkalmakra is szeretettel várunk minden érdeklődő kisgyermeket és szülőt! Várakozással és izgalommal tekintünk a találkozások elé, bízva abban, hogy minél többen akarják megismerni iskolánkat.

„ ITT A FARSANG…” – kézműveskedés (2019. február 07. 17.00 – 18.00)
„KALANDOS FEJTÖRŐK” – logikai játékok világa (2019.március 20. 17.00 – 18.00)
NYÍLT NAP (2019.április 5. 8.30 – 12.00)