Tisztelt Szülők!

Az tanulói ügyeletről március 17-én délután az alábbi tájékoztatást kaptam:

Az ügyeleti igények felmérése mindig egy hétre történjen! A szülőktől minden héten csütörtök reggel 8 óráig kérjék be a következő hétre szóló ügyeleti igényeket napokra lebontva. Ez természetesen jelentheti azt is, hogy egy üzenetet kap a szülő, melyben felhívják a figyelmét, hogy minden hét csütörtök reggelig küldje meg az igényét a következő hétre. Az ügyeleti igényt az iskola titkárságán kell jelezni. A szülőnek és a munkáltatójának nyilatkoznia kell, hogy a munkát nem tudja otthonról végezni. A kitöltendő nyilatkozatot mellékelem. Ezt az ügyeletes iskolában kell leadni kitöltve.

  1. A beérkezett adatok alapján kerül kijelölésre a következő hétre ügyeletes feladatot ellátó intézmény.
  2. Fontos felhívni a szülő figyelmét, hogy ha nem jelzi időben igényét, az első napon az étkezést nem biztos, hogy tudja biztosítani az önkormányzat. Az étkezés megrendelése adott ügyeleti napra a szokásos módon a megszokott időpontig, 8.30-ig történjen meg a szokásos módon.
  3. Az ügyeleti igény jelzése mindig a tanuló saját intézményeben történjen! A már korábban kiküldött nyilatkozatot az érintett szülőnek megküldi a saját iskolája. A kitöltött nyilatkozatot eredetben az ügyeletes intézménynek kell leadni, aki ezt összegyűjti.

A jövő hétre vonatkozó ügyeleti igényeket a rövid határidő miatt kivételesen 2020. március 20. 9 óráig kérjük megküldeni!

Megértésüket köszönöm,

üdvözlettel.

Sisa Péterné

intézményvezető