Tisztelt Szülő!

Mivel a fertőzés veszély miatt az iskolába szülő nem léphet be, készpénzes befizetésre nincs lehetőség.

A május hónapra 20 napra történik a befizetés: Május 24 Pünkösd

A márciusi iskolabezárás menzai étkezését központilag lemondtuk (16 étkezési nap). A jóváírás fedezi az áprilisi étkezést (10 étkezési nap 04.19-től-04.30-ig) illetve a májusi hónapra marad 6 étkezési nap a jóváírásból.

A rendkívüli helyzet miatt a májusi étkezéshez a csekket most csak egy napon lehet igényelni:

A következő módon biztosíthat májusra étkezést gyermekének.

  • április 13-án, kedden 7:30-13:00 óráigjelzi telefonon (06 70/685 20 32) vagy e-mailben ( erzsebet@kszki.obuda.hu ), hogy gyermekének május hónapra étkezést igényel.
  • Ezután kiállítunk egy sárga csekket a megfelelő összeggel, melyet most a rendkívüli helyzet miatt 14 -én szerdán tud átvenni a gyermeke intézményében.
  • Befizeti postán a ráírt összeget (kiállítástól számítva 2 napon belül!)
  • A befizetési csekkszelvény képét visszaküldi a fenti e-mail címre(2 napon belül!)
  • Ennek alapján állítjuk majd ki a számlát, melyet e-mailben visszaküldünk Önnek.

A csekk befizetéséről az igazolásnak (csekkszelvény befotózva vagy szkennelve) a kiállítás napjától számítva tehát 2 napon belül meg kell érkeznie az e-mail címre ( moczo.erzsebet@kszki.obuda.hu), ellenkező esetben nem rögzítünk étkezési igényt.

Az eredeti csekkszelvényt tegye el, a  befotózott/szkennelt szelvényt mentse el magának is!

A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő tanulóknak csak abban az esetben tudjuk megrendelni az étkezést, amennyiben a szülő írásban, a gyermek neve, osztálya megjelöléssel jelzi a befizetési igényét.

Az ingyenesen étkező gyermekek szülei is a fenti időpontban, a fenti elérhetőségeken jelezhetik igényüket.

Kérjük, hogy aki csak teheti, térjen át az elektronikus befizetésre. Ehhez egy „Megállapodás elektronikus fizetéshez” elnevezésű nyomtatvány kitöltése szükséges és ennek mielőbbi eljuttatása elektronikus úton a lenti e-mail címre és leadása az iskolában Biró Istvánné nevére (pénzügyi iroda). 

A megállapodást az iskola honlapján: www.barczialtisk.hu vagy a következő linken: https://www.kszki.hu/index.php/kozetkeztetes-letoltheto-dokumentumok/találják.

Kérjük a Kedves Szülőket, hogy figyeljenek oda az időpontokra és pontosan tartsák be azokat!

Biró Istvánné