Tisztelt Szülők!
Sajnálatos módon, a koronavírus-járvány jelenleg is jelentősen meghatározza az iskola életét.
Igyekszünk ebben a tanévben is mindent megtenni, hogy biztonságos környezetet teremtsünk, ezért kiemelten ügyelünk a járványügyi szabályok betartására. A járvány erősödésével az intézmény teljes területén kötelezővé tettük a maszkhasználatot, és szigorítottuk az intézménybe való belépést.
December 1-től csak védettségi igazolással látogatható az intézmény.
Iskolánkban a pedagógusok 100%-a rendelkezik védőoltással. A 12 év feletti tanulók közül is egyre többen élnek az oltás lehetőségével.
Mégis van néhány osztályunk, ahol rendkívüli szünetet vagy digitális munkarendet kellett kérelmeznünk Covid pozitív teszttel rendelkező tanuló miatt. Az iskola jelenti a Covid pozitív esetet az NNK és a fenntartó felé, és kezdeményezi a digitális munkarend elrendelését, ill. az 1. évfolyamon a rendkívüli szünet elrendelését.
November hónapban négy osztályunk tanult tantermen kívüli digitális munkarendben: 5.a, 4.b, 3.m, 6.m. Egy osztályunk volt rendkívüli szüneten: 1.m.
December hónapban három osztályunk tanul digitális munkarendben: 5.a, 5.c, 5.m.
A digitális munkarendünk szabályzata az iskola honlapján olvasható.
December 13-tól minden osztályunk jelenléti oktatásban vesz részt.
Decemberi programjaink szervezését jelentősen befolyásolta a kialakult járványhelyzet. Ezért a Luca-napi vásár elmarad, a karácsonyi ünnepségek osztálykeretben kerülnek megrendezésre. Kérem a szülőket, a karácsonyi ünnepségre csak előre csomagolt élelmiszert hozzanak a gyerekek!
Tisztelettel kérem ismételten a szülőket, csak tünetmentes gyereket küldjenek iskolába! Ha teszteredményre vár a család, az eredményt várja meg otthon a tanuló! Ha a családban van Covid pozitív eset, kérem, jelezzék az iskolának! Ilyenkor 10 napi otthontartózkodást javasol a házi orvos. Minden esetben egyeztessenek a házi orvossal, gyerekorvossal!
Próbáljuk meg védeni egymást, segíteni a gyerekeket, a családokat, az iskolát ebben a nehéz helyzetben!

Köszönöm mindenki támogató együttműködését!

Üdvözlettel:

Sisa Péterné

intézményvezető